Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки вільного вибору. Вибори подекуди схожі на імітацію

Вибори-2010 9053 перегляди

Опубліковано - 31.10.2010 23:38 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки вільного вибору. Вибори подекуди схожі на імітацію
Хроніки вільного вибору. Вибори подекуди схожі на імітацію
У деяких регіонах України влада дуже активно втручалася у виборчий процес, зокрема з метою перешкодити громадянам реалізувати виборче право.

Про це в ефірі "5-го каналу" заявила заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна.

"Власне, дуже багато питань до цих місцевих виборів, які подекуди дуже важко назвати виборами - більше це схоже на імітацію. Дуже великою мірою це відноситься і до тих подій, які відбуваються сьогодні у місті Львові, у Львівській області, у Київській області, в решті регіонів, де влада дуже активно втручалася у виборчий процес, зокрема з метою перешкодити як реалізації активних виборчих прав, так і пасивних виборчих прав”, - наголосила вона.

Усенко-Чорна зауважила, що виборці не мали можливості достоятися у чергах і взяти участь у голосуванні через те, що “у мінімальному складі сформовані дільничні виборчі комісії - у тому ж самому місті Львові і, закінчуючи такими грубими порушеннями, як зловживання повноваженнями територіальних виборчих комісій, щоб, з одного боку, не допустити до реєстрації кандидатів, аби зняти їх з реєстрації, або забезпечити підміну одних партійних організацій і забезпечити реєстрацію так званих "фальшивих списків". Власне кажучи, усі такі дії, які активно були вмонтовані в територіальні виборчі комісії, призводять до того, що вибори, принаймні у суспільстві, поставлені під сумнів", - зауважила заступник голови ЦВК.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.