Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Арійський стандарт” вийшов в телеефір

Телебачення 25132 перегляди

Опубліковано - 29.12.2010 04:55 | Всі новини | Версія для друку

Ігор Каганець - автор книжки “Арійський стандарт”
Ігор Каганець - автор книжки “Арійський стандарт”
Український телеглядач побачив науково-популярний фільм “Арійський стандарт” з серії “Брама часу” за участю Ігора Каганця, Олександра Поліщука, Галини Лозко, Богумира Миколаїва, Віталія Отрощенка та інших дослідників арійської тематики, що минулого тижня був продемонстрований на каналі К1.

"Раси діляться на нижчі та вищі, і наша мета на цій землі - сприяти перемозі кращої, вищої раси, яка повинна підкорити гіршу і слабшу расу".

Так Адольф Гітлер розмірковував про світовий устрій в одній зі своїх книг. І найсильніша раса, на думку найхаризматичнішого німецького лідера, - арійська. Фюрер свято вірив: німці - святі спадкоємці аріїв, і саме німці, як справжні арійці, просто зобов’язані підкорити собі інші народи.

Як розплатилося людство за такі уявлення Гітлера, ми всі знаємо. Хто ж були ці арійці? Чому Гітлер вирішив використати їх у своїй політичній боротьбі? Яке справжнє значення знаку свастики?" - анонс фільму на сайті k1.ua

Про справжнє походження слов`ян-аріїв, яке було встановлено за допомогою ДНК-генеалогії ми вже писали в публікації “Звідки з’явилися слов’яни та «індоєвропейці». Вони ж - арії. Відповідь дає ДНК-генеалогія”.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.