Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Mozilla достроково випустила браузер Firefox 6

Технології 6839 переглядів

Опубліковано - 15.08.2011 13:12 | Всі новини | Версія для друку

Mozilla достроково випустила браузер Firefox 6
Mozilla достроково випустила браузер Firefox 6
Фінальна версія браузера Firefox 6.0 вже доступна для скачування з FTP-сервера Mozilla, хоча офіційного релізу як такого ще не було.

Доступні версії для Windows, для Mac OS X і для Linux кількома десятками мов, зокрема українською та російською.

За оформленням Firefox 6 не відрізняється від п'ятої версії браузера, однак Mozilla додала декілька нових функцій. Серед них - можливість задати налаштування приватності для кожного сайту окремо за допомогою інструменту about: permissions і "підсвічування" доменного імені в адресному рядку. Повідомляється, що новий браузер працює на 20% швидше, ніж Firefox 5.

Версія хоч і фінальна, проте може зазнати деяких змін перед повним офіційним анонсом, який запланований на 16 серпня. Втім, якщо Mozilla не виявить критичних збоїв і помилок в Firefox 6, то жодні зміни вносити не доведеться.

Firefox 5, попередня версія браузера, вийшла 21 червня. У 2011 році компанія Mozilla перейшла на прискорений цикл розробки - тепер нові версії Firefox виходитимуть кожні шість тижнів.

Так, реліз Firefox 7 планують випустити вже на початку листопада, причому ще до цього вийде його бета-версія. Розробник Mozilla Ніколас Нетеркот у своєму блозі розповів, що в цій версії помітно скоротиться споживання ресурсів пам'яті - до 50%.

В результаті браузер працюватиме помітно швидше і буде менш схильним до збоїв, іншими словами, знижується ймовірність, що Firefox 7 раптом непередбачено "обвалиться", навіть в тому випадку, якщо одночасно відкрито багато вкладок і / або пройшло вже багато часу між перезавантаженнями браузера.

Що стосується подальших планів, то Firefox 8, за словами розробників, навчиться блокувати Аддони (доповнення), які автоматично встановлюють в браузер сторонні програми.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.