Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Британії відкрилася служба з порятунку овочів від самотності

Чудасії і дивацтва 21495 переглядів

Опубліковано - 18.10.2011 04:12 | Всі новини | Версія для друку

Діана Коннор разом з подругами планує таким чином заробити мільйон фунтів стерлінгів щоб зміцнити фінансове становище родини.
Діана Коннор разом з подругами планує таким чином заробити мільйон фунтів стерлінгів щоб зміцнити фінансове становище родини.
У Великобританії відкрилася приватна служба по “усиновлення” маринованої цибулі. Тепер кожен бажаючий за 6,99 фунтів може врятувати овоч від самотності та страждань, які той відчуває, перебуваючи в банці.

Ідея відкрити подібне агентство з'явилася після відвідування пабу, пише британська газета Metro.

Чотири домогосподарки якось сиділи за кухлем пива і обговорювали способи заробітку. Один з чоловіків, що сиділи по сусідству, не витримав жіночої балаканини і вигукнув: "Може, вам зайнятися усиновленням маринованої цибулі?" Жінки не стали розбиратися, жарт це чи ні, а взяли і відкрили відповідне агентство, а також зареєстрували сайт adoptapickledonion.com.

Тепер нещасні цибулини знаходять своїх визволителів. У комплекті з овочем-вільновідпущеником додаються сертифікат на "усиновлення", малюнок ощасливленого овоча і вітальна листівка.

Ініціаторка створення агентства - Діана Коннор разом з подругами планує таким чином заробити мільйон фунтів стерлінгів щоб зміцнити фінансове становище родини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.