Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Усі фанати ФК “Карпати” приходитимуть на “Арену Львів” у вишиванках

Народний Вісник Регіон: Львівська область 11224 перегляди

Опубліковано - 2.12.2011 23:59 | Всі новини | Версія для друку

Фото - zavzhdy-virni.com.ua
Фото - zavzhdy-virni.com.ua
Громадська організація “Завжди вірні” запроваджує нову традицію на новому стадіоні у Львові: керівники організації закликають усіх уболівальників “Карпат” приходити на матчі у вишиванках.

Нову традицію почнуть впроваджувати уже з першої гри "зелено-білих" на "Арені Львів". Незалежно від погоди під верхнім одягом обов'язково треба мати вишиванку.

У холодну погоду вишиванка має бути під курткою, проте під час виконання державного гімну усі скидатимуть куртки та стоятимуть у народному однострої.

Вийти на контакт із керівництвом громадської організації "Завжди вірні" не вдалося. Проте нову традицію прокоментував один з фанатів Карпат Остап.

"На стадіоні в останній час відбувається багато незрозумілих речей, - розповів 19-річний фанат. – Уболівальникам забороняють вигукувати кричали, які кричали багато років. Забороняють вивішувати деякі націоналістичні банери. Наприклад, були проблеми з вивішуванням банеру "Футбол без пива – це здоров'я". І таким чином керівники фанів намагаються дати подачку, ніби "ось вам вишиванки і будьте раді".

У день матчу між ФК "Карпати" та ФК "Динамо", коли "Карпати" вперше зіграють на новій арені, фанати планують влаштувати марш. Збиратися фанати будуть біля торгово-розважального центру "Кінг крос Леополіс", звідти вирушать на стадіон.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.