Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шведи опустилися на дно Балтики - до корабля прибульців [відео]

Невідоме 24795 переглядів

Опубліковано - 28.06.2012 05:47 | Всі новини | Версія для друку

Комп`ютерна реконструкція знайденого об`єкта
Комп`ютерна реконструкція знайденого об`єкта
У Балтійському морі шведська дослідницька команда Ocean X Team зробила кілька занурень до загадкового об’єкту, що був виявлений в серпні минулого року.

У червні цього року шведські водолази з Ocean X Team оглянули об’єкт на дні Балтійського моря і зняли його на відео. За формою він нагадує великий гриб, який піднімається на три-чотири метри над морським дном. Зверху є отвір яйцевидної форми і дивні утворення, схожі на вогнища, вкриті сажею.

При цьому з’ясувалося, що поблизу з об’єктом перестають працювати супутникові телефони і деякі камери, повідомляє калініградське видання «Янтарний край».

Дослідники переконані, що водолази виявили «щось дуже-дуже унікальне»: «Це може бути метеорит, астероїд або НЛО».



«Під час моєї 20-річної кар’єри дайвінгу, у тому числі 6000 занурень, я ніколи не бачив нічого подібного. Зазвичай камені не горять. Я не можу пояснити, що ми бачили, і я пішов туди, щоб відповісти на питання, але я отримав ще більше питань», говорить Стефан Хогенборг, один з дайверов в Ocean X Team.

Шлях до об’єкта може бути описаний як злітно-посадкова смуга або шлях, що залишив на морському дні невідомий об`єкт.

«Спочатку ми думали, що це був тільки камінь, але це щось інше. А оскільки немає вулканічної діяльності, - вона ніколи не була зареєстровані в Балтійському морі, знахідка стає ще більш дивною. Ми можемо тільки здогадуватися, що це, але це найбільш дивна річ, яку я коли-небудь відчував, як водолаз», продовжує Пітер Ліндберг, професійний водолаз і співвласник Ocean X-Team.

Зараз вчені розглядають зразки з поверхні об’єкта, а також експерти в гідроакустичних зображень обробляють дані з корабля щоб сподіваємося пролити світло на загадковий об’єкт.

Про виявлення «НЛО» на дні Балтійського моря стало відомо влітку 2011 року, коли команда шведських водолазів під керівництвом Пітера Ліндберга зробила незвичайну знахідку. Замість чергового затонулого судна система радіолокаційного пошуку виявила об’єкт у формі ідеального кола діаметром близько 60 футів (18,2 метра).

Шведські таблоїди поспішили повідомити, що на дні Балтики гниє літаюча тарілка, що зазнала краху. На думку уфологів, наявність «гальмівних слідів» свідчить про те, що об’єкт деякий час переміщався по морському дну, перш ніж назавжди завмер в тому місці, де його виявили.

«Ми повинні вивчити те, що ми знайшли. ЗМІ спекулювали на знахідці, - від НЛО на російських космічних кораблів, і настав час, щоб дізнатися, що описує зображення ехолота насправді», повідомив на початку експедиції Пітер Ліндберг.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.