Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чи насправді Ландік відмовився від претензій до LB.ua?

Скандал 7306 переглядів

Опубліковано - 18.07.2012 14:10 | Всі новини | Версія для друку

Чи насправді Ландік відмовився від претензій до LB.ua?
Чи насправді Ландік відмовився від претензій до LB.ua?
Прокуратура Печерського району порушила кримінальну справу за фактом порушення таємниці листування народного депутата України Володимира Ландіка (Партія регіонів) інтернет-виданням LB.ua.

Про це повідомляє в середу відділ зв’язків зі ЗМІ прокуратури Києва.

"За результатами перевірки 18 липня прокуратура Печерського району Києва порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 163 і ч.2 ст. 182 Кримінального кодексу (порушення таємниці листування або іншої кореспонденції державного діяча, .. що завдало значної шкоди законним правам, свободам та інтересам особи)", - повідомляє прокуратура.

Відділ зв’язків зі ЗМІ зазначає, що прокуратура проводила перевірку за заявою депутата від 21 червня, в якій йшлося про порушення його прав, гарантованих Конституцією. Депутат просив прокуратуру вжити у зв’язку з цим "заходів відповідно до Кримінального кодексу України".

Як повідомлялося, Ландик звернувся до прокуратури Печерського району Києва з вимогою порушити кримінальну справу стосовно низки журналістів інтернет-видання LB.ua. Органи прокуратури Печерського району Києва проводили перевірку заяви депутата про порушення його прав одним з інтернет-видань.

Шеф-редактор видання Соня Кошкіна в ефірі ток-шоу Шустер Live по скайпу сказала, що заява Ландика - "всього лише підстава розібратися з нашим засобом масової інформації і зі мною особисто".

"Депутата обурила публікація від 18 листопада 2011 року Ландик-старший рятує сина за допомогою технологів і "правильних" коментарів на сайтах", - наголошується в повідомленні інтернет-видання.

Згодом Ландик відмовився від своїх претензій, конфлікт було вичерпано.

Пізніше прокуратура Києва спростувала факт порушення кримінальної справи щодо інтернет-видання LB.ua, про що повідомило видання з посиланням на власні джерела.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.