Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Канадець вирушив на пошуки ірландської незнайомки, з якою розмовляв лише кілька хвилин

Він і Вона 9234 перегляди

Опубліковано - 26.09.2012 14:35 | Всі новини | Версія для друку

Сенді Крокер подорожує по Ірландії, розшукуючи незнайомку, в яку закохався рік тому
Сенді Крокер подорожує по Ірландії, розшукуючи незнайомку, в яку закохався рік тому
Канадський зубний лікар Сенді Крокер подолав вісім тисяч кілометрів і прибув до Ірландії, де він сподівається знову зустріти дівчину, з якою кілька хвилин розмовляв у 2011 році.

Як пише The Province, 34-річний медик не може забути молоду ірландку, вважає, що вона призначена йому долею, і збирається відшукати її.

Крокер розповів, що зустрівся з незнайомкою в липні минулого року в Енністімоні в графстві Клер, коли снідав у місцевому кафе. Лікар побачив дівчину, дочекався, коли вона доїсть замовлені страви, після чого підійшов до неї побалакати. Однак тривалого спілкування у канадця й ірландки не вийшло - Крокер встиг поговорити з нею лише про погоду, а також запитати, куди йому та його братові, з яким він приїхав в країну, варто піти і що подивитися.

Дантист зізнався, що не припиняв думати про ірландську дівчину ні під час подорожі, ні після повернення на батьківщину. Врешті він вирішив повернутися до Ірландії, що і зробив певний час назад. Він має намір відвідати великі міста і постаратися відшукати незнайомку. Крокер розповів, що на вигляд їй 20 з чимось років, у неї темно-руде волосся і ластовиння.

Поки Сенді Крокер розшукує дівчину своєї мрії, букмекерська контора Ladbrokes почала приймати ставки на результат "пошукової операції". Так, ставки на те, що канадець одружується на загадковій ірландці, приймаються з імовірністю 50 до 1. При цьому букмекери зазначили, що ставки приймаються також і на те, що Крокер знайде своє кохання в Ірландії, але цією дівчиною буде не та, яку він шукає зараз (10 до 1).

Пошуки, затіяні Сенді Крокером, широко висвітлюються в місцевій пресі. Поки, проте, канадцеві не вдалося знайти ту саму рудоволосу дівчину з веснянками, пише Lenta.ru.

За інформацією на 2011 рік, в Ірландії проживали, за різними даними, від 5 до 6,4 мільйона осіб. Співвідношення статей при цьому оцінювалася як 99 чоловіків на 100 жінок.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.