Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З початком грудня в Україні розпочнеться справжня зима

Погода в Україні 15545 переглядів

Опубліковано - 26.11.2012 15:49 | Всі новини | Версія для друку

З початком грудня в Україні розпочнеться справжня зима
З початком грудня в Україні розпочнеться справжня зима
За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру МНС, з 1 грудня в Україні розпочнеться період суттєвого похолодання.

Про це повідомив заступник директора Гідрометцентру Анатолій Прокопенко.

"До кінця листопада в Україні збережеться осінній характер погоди, температура повітря буде залишатися досить високою для цієї пори року. Можливі дощі і сильні тумани", - сказав Прокопенко.

Однак, за його словами, з початку календарної зими характер погоди в Україні буде істотно змінюватися.

Так, уже з 1 грудня у західних, північних і більшості центральних областей температура повітря зменшиться на 3-6 градусів. Буде істотне похолодання до -2...-8°С, місцями до -8…-12°С уночі та 0...-6°С удень, водночас +3...-3°С у південних районах.

"2-3 грудня ітиме невеликий, але постійний сніг. Опади не будуть перевищувати 5-10 мм, однак вони можуть створити проблеми для комунальних служб і автомобілістів", - додав Прокопенко.

Водночас, 27-30 листопада в Україні збережеться досить тепла погода без істотних опадів. Найтепліше буде 30 листопада: вночі +4…+9°С, а вдень +9...+15°С. На півдні у цей день +12…+18°С, подекуди до +20°С, вночі +8…+14°С.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Погода в Україні»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.