Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прем'єр-міністр Янукович терміново повертається в Україну

Влада 6588 переглядів

Опубліковано - 17.01.2007 17:43 | Всі новини | Версія для друку

Прем'єр-міністр Янукович терміново повертається в Україну
Прем'єр-міністр Янукович терміново повертається в Україну
У зв’язку з трагічною загибеллю Євгена Кушнарьова Прем’єр-міністр України Віктор Янукович скоротив свій офіційний візит до Турецької Республіки і сьогодні повернеться до Києва.

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів.

Під час скороченого одноденного візиту до Туреччини Глава українського Уряду провів зустрічі з Прем'єр-міністром Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом та Віце-прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Абдуллой Гюлем, а також представниками ділових кіл Туреччини.

За результатами переговорів підписано міжурядову Угоду про співробітництво в оборонно-промисловій галузі, а також протокол між Міністерством оборони України і Генеральним штабом Збройних Сил Туреччини про співробітництво в сфері обміну інформації в рамках операції "Чорноморська гармонія".

Сьогодні Прем’єр-міністр України також планує зустрітися із Президентом Туреччини Ахметом Недждетом Сезером та виконуючим обов’язки Голови Великих національних зборів Туреччини Ісмаїлом Альптекіном.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Прем'єр-міністр України Віктор Янукович розпочав дводенний офіційний візит до Турецької Республіки. В Анкарі Глава українського Уряду мав зустрітися з Прем'єр-міністром Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, після чого провести переговори урядових делегацій на чолі з прем'єр-міністрами обох країн.

За результатами переговорів заплановане підписання міжурядової Угоди про співробітництво в оборонно-промисловій галузі, а також протоколу між Міністерством оборони України і Генеральним штабом Збройних Сил Туреччини про співробітництво в сфері обміну інформації в рамках операції "Чорноморська гармонія".

Згідно з програмою візиту Прем'єр-міністр України мав зустрітися із Президентом Туреччини Ахметом Недждетом Сезером, Віце-прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Абдуллой Гюлем, виконуючим обов’язки Голови Великих національних зборів Туреччини Ісмаїлом Альптекіном. Віктор Янукович також мав провести робочий ланч із представниками Союзу бірж і торговельних палат Туреччини. Прем’єр-міністр України покладе квіти до мавзолею Ататюрка.

У сьогодні ввечері Глава українського Уряду планував відбути до Стамбулу. Наступного дня Прем'єр-міністр України зплановано зустріч з мером Стамбула Кадиром Топбаши, після чого - зустріч із представниками ділових кіл Туреччини та власниками провідних турецьких холдингів.

Перебуваючи у Стамбулі, Віктор Янукович також планував відвідати Собор Святої Софії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.