Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Віце-президент США Байден подякував євреям за одностатеві шлюби, мігрантів і фемінізм

Національне питання 7612 переглядів

Опубліковано - 29.05.2013 14:52 | Всі новини | Версія для друку

Джозеф Робінетт «Джо» Байден-молодший, Віце-президент США
Джозеф Робінетт «Джо» Байден-молодший, Віце-президент США
Єврейські власники ЗМІ в значній мірі відповідальні за визнання американським законодавством одностатевих шлюбів, заявив нещодавно віце-президент США Джозеф Байден.

Як повідомила газета «Washington Post», 21 травня на прийомі, організованому Національним комітетом Демократичної партії США для «Jewish American Heritage Month», віце-президент США Байден виголосив промову, в якій він визнав виняткову роль євреїв в тому, що ідея нетрадиційних шлюбів («gay marriage») була законодавчо визнана в деяких штатах Америки.

«Я вважаю, що євреї в Америці мають значний вплив на наші культуру та мистецтво, як ніщо інше».

Крім цього він заявив, що «85% всіх змін, що відбулися за останній час в Голлівуді і в соціальних медіа, стали можливими тільки тому, що ці галузі очолюють євреї... вплив яких величезний... справді величезний... І я міг би додати, що це все на краще».

Байден зазначив також вплив євреїв в галузі «...змін імміграційного законодавства, руху за громадянські права і досягнення фемінізму». На думку другої людини в країні після Обами, «Ми (США) - велика країна багато в чому завдяки тому внеску, який приносять нам єврейська спадщина та єврейські принципи».

Пафос виступу віце-президента видався надмірним навіть деяким з його слухачів. Джонатан Хаіт (Jonathan Chait) з «New York Magazine» висловив припущення, що промова Байдена може дати козирі противникам євреїв, побічно підтвердивши існування «єврейської змови».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.