Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гримаси «реформи». ДАІ заборонила машинам медицини катастроф використовувати звукові і проблескові сигнали

Скандал Регіон: Рівненська область 10178 переглядів

Опубліковано - 10.07.2013 11:03 | Всі новини | Версія для друку

Гримаси «реформи». ДАІ заборонила машинам медицини катастроф використовувати звукові і проблескові сигнали
Гримаси «реформи». ДАІ заборонила машинам медицини катастроф використовувати звукові і проблескові сигнали
Міський голова Рівного Володимир Хомко просить прем’єр-міністра України Миколи Азарова врегулювати питання з використанням спеціальної сигналізації для машин швидкої допомоги.

9 липня, на засіданні Рівненського міськвиконкому він повідомив, що направить листа до прем’єр-міністра України з проханням впорядкувати питання, що виникли у зв’язку з реорганізацією медичної галузі..

Як зазначив начальник управління охорони здоров’я Рівненського міськвиконкому Михайло Стицишин, проблема полягає в тому, що служба швидкої допомоги нині відійшла до Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Відповідно, потрібно отримати нові дозволи та ліцензії на користування спеціальними сигналами.

Поки їх немає, ДАІ заборонила водіям таких автомобілів їх використовувати. Сума мінімального штрафу становить 42 тисячі 500 гривень. Через ситуацію, що склалася, сьогодні швидкі допомоги їздять обласним центром із «мигалками», замотаними сміттєвими мішками. І навіть в екстрених випадках водії сирени не вмикають.

«Це просто театр абсурду. Швидка допомога відійшла від підпорядкування місту і увійшла в обласну структуру, але вона обслуговує наших міських людей. Невже обласна міліція не може піти на поступки й дати пільги і забезпечити можливість проїзду із сигналізацією? Тим більше, що це комусь може врятувати життя», - зазначив Хомко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.