Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В “Укравтодорі” вважають, що ями на дорогах - не є наслідком корупції

Добробут 7545 переглядів

Опубліковано - 27.09.2013 13:25 | Всі новини | Версія для друку

В “Укравтодорі” вважають, що ями на дорогах - не є наслідком корупції
В “Укравтодорі” вважають, що ями на дорогах - не є наслідком корупції
В “Укравтодорі” вважають, що дорожні служби не допускають порушень у технології будівництва доріг.

Про це глава "Укравтодору" Євген Прусенко в ході публічних дебатів "Якісні дороги - дороге задоволення для України", які пройшли в четвер пізно ввечері.

"Складно відповідати на питання про корупцію, як ніби тебе зловили за вухо. Але я можу сказати, що за 2011 - 2012 рік був опублікований звіт Держфінінспекції, який був "пробрабанен" на весь світ, що ось є 225 мільйонів втрат від "Укравтодору"... За результатами судових засідань, заперечень "Укравтодору" прийнятих, залишилося на сьогоднішній день в судах 45 мільйонів гривень", - повідомив він.

Прусенко також висловив упевненість, що дорожні служби не допускають порушень у технології будівництва доріг, побоюючись відповідальності.

"Не може бути такого, щоб було чотири сантиметри (шар дорожнього покриття) замість п’яти, тому що ніхто сам собі не ворог і в тюрму не хоче. Це те, що можна перевірити через п’ять, десять років, можна прийти і подивитися. Те ж саме за кількістю піску і так далі", - підкреслив він.

За словами глави "Укравтодору", корупційні явища в автодорожній галузі не роблять значного впливу на загальну ситуацію.

"З цим треба боротися, але не треба робити це головною причиною такого стану доріг", - цитують Прусенко "Коментарі".

Згідно зі звітом Держфінінспекції, були перевірені регіональні служби автомобільних доріг та дочірні підприємства ДАК "Автомобільні дороги України" за II - IV квартали 2010 року, 2011 рік та I півріччя 2012 року.

Ревізії виявили ряд суттєвих порушень і недоліків на суму 225 мільйонів гривень, які негативно впливають на стан дорожньої галузі України і призводять до "вимивання" та незаконного використання бюджетних коштів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.