Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Через зіткнення демонстрантів з міліцією МВС порушило кримінальне провадженя

Пістолетне право Регіон: м.Київ 6384 перегляди

Опубліковано - 25.11.2013 11:39 | Всі новини | Версія для друку

Через зіткнення демонстрантів з міліцією МВС порушило кримінальне провадженя
Через зіткнення демонстрантів з міліцією МВС порушило кримінальне провадженя
Головне управління МВС України в Києві порушило кримінальну справу у зв’язку зі спробами прихильників євроінтеграції штурмувати будівлю Кабінету міністрів України.

Про це повідомив представник столичної міліції.

"Внесено матеріали до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Надалі буде вивчено всі матеріали" , - зазначила представник МВС, не уточнивши, за якими статтями йде кваліфікація справи.

За її словами, у подіях біля будівлі Кабміну постраждали, як мінімум, двоє співробітників міліції, нікого затримано не було.

Як повідомлялося раніше, у неділю мітингувальники проти рішення уряду призупинити підготовку України до підписання угоди про асоціацію з ЄС кілька разів намагалися штурмувати будівлю уряду в центрі Києва.

Після прийняття резолюції на Європейській площі опозиційні лідери закликали всіх учасників йти до будівлі Кабінету міністрів, а потім до Ради й адміністрації президента.

У голові колони виявилися представники "Свободи". У міліцейські ряди, вишикувані біля будівлі Кабміну, полетіли димові шашки, деякі мітингувальники намагалися підсунути металеву огорожу навколо міліції. У хід пішли балончики сльозогінного газу.

Слід зазначити, що опозиційні лідери були проти такого перебігу подій, і штурм Кабміну не входив в їхні плани. Депутати припинили конфлікт, уклинившись між особливо активними мітингуючими і міліцією, і коли здавалося, що пристрасті вляглися, лідери опозиції знову очолили колону і пішли далі. Втім, цим епізодом проблеми не вичерпалися. Коли народні депутати відійшли досить далеко, сутички відновилися з новою силою. Юрба знову почала напирати на ряди міліції. У результаті активісти "Свободи" виставили пікет біля будівлі Кабміну і всю ніч стояли навпроти бійців "Беркута".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.