Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Аваков розповів, що робить МВС з розслідування безладів у Донецьку

Кримінал Регіон: Донецька область 7435 переглядів

Опубліковано - 14.03.2014 20:00 | Всі новини | Версія для друку

Аваков розповів, що робить МВС з розслідування безладів у Донецьку
Аваков розповів, що робить МВС з розслідування безладів у Донецьку
Міліція встановила особу вбивці донецького активіста і затримала ще двох підозрюваних у підбурюванні до масової бійки, що сталася 13 березня під час мітингів у Донецьку, повідомив міністр МВС Арсен Аваков.

Він також поінформував про ситуацію з розслідування останніх подій на сході України, зокрема у Донецьку та Луганську.

Ситуація із розслідуванням вчорашньої трагедії у Донецьку.

1. Працює шість спеціальних слідчих груп. До заарештованих на ранок чотирьох людей додалося ще двоє. На цей момент шестеро затриманих.

2. Завдяки активній роботі з журналістами, котрі надали матеріали встановлено близько 20 осіб додатково - прямих призвідників і виконавців "у перших рядах". Оперативні групи працюють з доставкою підозрюваних в органи слідства.

3. Встановлено особу вбивці, який завдав смертельні рани загиблому активісту. Прямі свідчення очевидців. Кат - кличка злочинця. Міліція розпочала розшуку злочинця. Знайдемо!

4. Оцінка дій лінійного складу ППС органів МВС Донецької області: дії лінійного складу в низці епізодів були не адекватні. Таким є стан речей у Донецькій міліції. Заміною керівного складу не обійтися. Потрібні більш глибокі дії та реабілітація. Хто готовий реально допомагати - по суті, а не за посади і владу, у кого душа болить за Донбас - прошу - включайтесь. І губернатор, і новопризначений керівник міліції налаштовані на якісно інший рівень роботи мвс в області.

Напередодні ввечері у Донецьку проходили два мітинги - прихильників за єдність України та проросійських активістів, за даними очевидців, прихильники проросійського мітингу напали на учасників іншого мітингу, відбулися зіткнення, внаслідок яких одна людина загинула і 29 постраждали. Затримано четверо організаторів масової бійки. Прокуратура розслідує обставини події.

Луганськ.

1. За результатом спільних дій СБУ та МВС у Луганську затримано за сепаратистською статтею - Харитонов, який поряд із раніше затриманим Клінчаєвим обвинувачується органами слідства МВС і СБУ. На даний момент він доставлений до Києва і суд обирає йому запобіжний захід.

2. За фактом захоплення Луганської ТРК ІРТА, що мав місце 10 березня. Слідчі органи МВС, за підтримки СБУ провели розслідування і пред’явили обвинувачення за ст.294 двом лідерам організації Луганська гвардія Качур М.С. і Акімов А. В. Рішенням суду обом обрано запобіжний захід - домашній арешт.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.