Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки окупації. Кримські пенсіонери вже відчувають, чого варті російські агітки

Добробут Регіон: Автономна республіка Крим 13272 перегляди

Опубліковано - 26.03.2014 10:56 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки окупації. Кримські пенсіонери вже відчувають, чого варті російські агітки
Хроніки окупації. Кримські пенсіонери вже відчувають, чого варті російські агітки
Вчора підприємство “Кримпошта” почало видачу пенсій в російських рублях, проте їх розмір розчарував кримських пенсіонерів.

Про початок виплат повідомив віце-прем’єр самопроголошеного уряду Криму Рустам Теміргалієв.

" Де-факто перші готівкові рублі в кримській економіці з’являться сьогодні - підприємство "Кримпошта" почало видачу пенсій майже 200 тис.пенсіонерів. Великі торгівельні мережі перепрограмують касові апарати на можливість розрахунків як в рублях, так і в гривнях. Зміни також відбуваються в бухгалтерському та податковому обліку" , - написав Теміргалієв на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Однак пенсіонери кажуть, що розміри виплат не збільшилися, пенсія просто перерахована за коефіцієнтом 3, 8. Разом з тим частина грошей видають російськими монетами, які останнім часом активно вилучали з обігу у великих містах Росії.

Як відомо, напередодні так званого "референдуму" кримські сепаратисти обіцяли, що розмір пенсій на півострові зросте мінімум в два рази у разі приєднання до Росії.

"Зараз російських бабусь кидатимуть російські хлопці на курсі і обміні", - написав у коментарі до новини Мурад Сейтмамутов .

У свою чергу користувач В’ячеслав Гросу повідомляє, що в Криму не можна розплатитися рублями: "Вчора рублі не брали ніде, банкомати навіть Ощадбанку не працювали, картами розрахуватися майже ніде не можливо - такі реалії...".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.