Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Корупціонери-регіонали на службі в агресора?

Скандал 8450 переглядів

Опубліковано - 9.06.2014 13:28 | Всі новини | Версія для друку

Корупціонери-регіонали на службі в агресора?
Корупціонери-регіонали на службі в агресора?
Цього тижня багато уваги, інтриг та обговорень викликала можлива депутатська група з перебіжчиків-регіоналів, яку намагаються зібрати у Верховній Раді для шпигунства на користь Кремля та лобіювання інтересів Росії.

Про це повідомляє ТСН.

Повернення до парламентсько-президентської моделі держави роблять Верховну Раду ключовим елементом впливу на рішення офіційного Києва. Після політичного провалу Партії регіонів у Кремлі вирішили створити у стінах українського парламенту новий "бойовий загін" з колишніх учасників більшості Віктора Януковича.

За даними ТСН, щомісячну нелегальну зарплатню цим депутатам встановили на рівні $ 200-250 тис., а разова плата за вхід складає від $ 300 тис. до $ 1 млн. "Це справді так. Справа в тім, що останнім часом 21 депутат вийшов із фракції Партії регіонів. І вони утворюють між собою групу. Які у них плани, я не знаю, але те, що ви сказали, що пропонуються там дуже великі гроші, я це чув", - підтвердив нардеп із фракції ПР Олександр Волков.

Як припускають журналісти, касирами, що виплачують ці неймовірні суми, за досить переконливими даними, є члени уряду Януковича та Азарова – Сергій Арбузов і Олександр Клименко. Доларовим джерелом прокремлівської групи називають Сергія Курченка, який фактично є фінансовим розпорядником сім’ї Януковича.

"Це - правда. Це дуже соромітна і гірка правда. Дійсно, за покупку, за дуже великі гроші формується група, орієнтована на Кремль. Фінансовим менеджером є Курченко", - підтвердила нардеп Інна Богословська.

При цьому вона відмовилася називати їхні прізвища: "Я думаю, що якщо ці люди негайно не повиходять із цих угод, то потрібно буде реально порушувати кримінальні справи".

Конкретні прізвища назвав політконультант Тарас Березовець.

"Центром цих людей є одіозний регіонал Віталій Грушевський. Крім Віталія Грушевського до складу цієї групи входять такі відомі депутати, як Олена Бондаренко, наприклад, Володимир Олійник, Владислав Лук’янов і інші. Мета цієї групи до кінця не зрозуміла, але, очевидно, що вона має, по-перше, відстоювати інтереси Російської Федерації, зокрема, зривати будь-які законопроекти, які стосуються посилення антитерористичної операції. І, крім того, сім’я плекає надію, що ця "русская группа" якимось міфічним чином підготує їхню реабілітацію та повернення в Україну", - розповів він.

Колишні і навіть нинішні члени фракції Партії регіонів у парламенті, щонайменше, не спростовують ці підозри.

"Я ніколи не ввійду до жодної з груп кремлівського впливу. Це все, що я можу сказати", - заявила Ганна Герман.

"Те, що зараз на слуху – з точки зору формування п’ятої, чергової колони Росії в парламенті – в разі, коли ці процеси будуть поглиблюватися, я буду перший, хто буде заявляти, що цей парламент необхідно розпустити. У разі поглиблення загроз формування п’ятої колони, яка буде працювати проти національних інтересів України у вищому законодавчому органі", - сказав у свою чергу нардеп із групи "Економічний розвиток" Анатолій Кінах.

Навіть у Кремлі визнають, що Росія втратила Україну після анексії Криму, однак режим Путіна і далі намагатиметься впливати на українську політику.

"Треба залишитися в Україні, і це можна зробити, безумовно, тільки через політику – їм потрібен політичний інструмент для того, щоб так чи інакше свої інтереси відстоювати – це перше. Друге – мати інформацію зсередини, знати що відбувається, бути в курсі реальних подій, маючи своїх агентів впливу. І це якраз для нас є дуже небезпечно", - застеріг політконсультант Віталій Бала.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.