Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки анексії. Окупаційна влада Криму тероризує татар обшуками

Пістолетне право Регіон: Автономна республіка Крим 17785 переглядів

Опубліковано - 17.09.2014 12:38 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки анексії. Окупаційна влада Криму тероризує татар обшуками
Хроніки анексії. Окупаційна влада Криму тероризує татар обшуками
У анексованому Криму тривають обшуки в будинках кримських татар. Зокрема, рано вранці 17 вересня, поліцейські машини з озброєними людьми приїхали в село Кольчугіно під Сімферополем, які стали обшукувати будинки представників кримськотатарського народу.

Про це кореспонденту «Крым.Реалии», який перебуває на місці події, повідомили жителі села.

За їхньою інформацією, обшук провели в чотирьох будинках, в рамках кримінальної справи щодо подій 3 травня, коли кримські татари зустрічали на адміністративному кордоні в Армянську свого лідера Мустафу Джемілєва. Ще однією причиною обшуку в одному з будинків став побутовий конфлікт, який стався кілька місяців тому.

Приїхали в село шість поліцейських машин і одна «ГАЗель» з автоматниками, обшуки в будинках проходили 2-3 години, шукали зброю, наркотики і заборонену в Російській Федерації ісламську літературу.

Як розповідають жителі, в будинках нічого не знайшли. Тим не менш, правоохоронці забрали з собою чотирьох осіб, по одному з кожного будинку, де проводили обшук. Їх підозрюють у незаконному перетині кордону в Армянську під час згаданих подій 3 травня. У затриманих також цікавилися тим, хто ще брав участь у травневих заходах.

За словами очевидців, перевіряли речі, а також що саме вирощується в теплицях. При цьому знайшовши в одній з книг гривні, поцікавилися у господарів, чому в будинку знаходиться українська валюта, коли Крим вже в рублевій зоні. Після обшуку тут, як розповідають сусіди, дівчині стало погано з серцем. Одного з членів її сім’ї забрали у райвідділ по причині того, що він проходить свідком з побутового конфлікту. Його підозрюють у тому, що під впливом екстремісткої літератури він міг брати участь у цьому конфлікті.

Силовики вже покинули село, місцеві жителі не приховують свого обурення такими діями.

Як повідомляв сайт «Крым.Реалии», вранці 16 вересня, з обшуком прийшли в квартиру члена Меджлісу кримськотатарського народу Ескендера Барієва, у якого вилучили комп’ютерну техніку.

Ще один обшук пройшов у будинку голови голови Білогірського регіонального Меджлісу Мустафи Асаби. Після цього будівлю Меджлісу кримськотатарського народу у Сімферополі оточили автоматники, а всередині також почали проводити обшук.

У МВС і Слідчому комітеті Криму від коментарів відмовилися. Представники Меджлісу розцінюють те, що відбувається, як «залякування соціально активних людей, як елемент психологічного впливу».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.