Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За пісню про Путіна на матчі Білорусь – Україна затримані понад 100 людей

Пістолетне право 24158 переглядів

Опубліковано - 10.10.2014 11:36 | Всі новини | Версія для друку

За пісню про Путіна на матчі Білорусь – Україна затримані понад 100 людей
За пісню про Путіна на матчі Білорусь – Україна затримані понад 100 людей
Співробітники Комітету державної безпеки Білорусі затримали в Борисові понад 100 футбольних уболівальників одразу після закінчення відбірного матчу Євро-2016 Білорусь – Україна.

Місцеві ЗМІ припускають, що це може бути пов’язане зі скандуванням нецензурних пісень про Володимира Путіна під час матчу, повідомляє «Дождь».

Уболівальники обох збірних під час гри перегукувалися гаслами «Слава Україні» і «Живе Білорусь», проспівали пісню «Воины света» білоруського гурту «Ляпіс Трубецькой». Кілька разів протягом поєдинку вони виконали нецензурну пісню про президента Росії, це скандування було чути у прямій трансляції.

Під час матчу правоохоронці не втручалися в те, що відбувається, затримання відбулися за межами стадіону. Усього затримали понад 100 людей, переважно громадян України. Представники українського посольства вже про це сповіщені.

Сьогодні відбудеться суд. Уболівальникам загрожують штрафи й депортація, однак можливий також арешт на 15 діб.

В свою чергу у посольстві України в Мінську Радіо Свобода повідомили, що затриманих у Борисові після поєдинку Білорусь – Україна українських фанатів набагато менше, ніж сто.

За інформацією посольства України в Білорусі, неточною є інформація, що вчора після матчу було затримано понад сто людей.

«Наш консул виїхав до Борисова, щоб розібратися в ситуації. Що стосується кількості затриманих, про яких пишуть в ЗМІ, то це не відповідає дійсності. Затриманих набагато менше, ніж сто. Але скільки точно, ми будемо знати, коли консул нам повідомить із Борисова», – повідомила перший секретар посольства України в Білорусі Марія Гуцало.

Після матчу відбірного турніру чемпіонату Європи 2016 року Білорусь – Україна в місті Борисові Мінської області силовики затримали багато вболівальників. Сьогодні на них чекає суд за нецензурну лайку.

За повідомленнями місцевих фанатів, затримано і понад 30 білорусів, які скандували разом із українцями.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.