Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У партії “червоних директорів” Кінаха не всі червоні. Є й думаючі

Політика 6076 переглядів

Опубліковано - 22.03.2007 16:52 | Всі новини | Версія для друку

У партії “червоних директорів” Кінаха не всі червоні. Є й думаючі
У партії “червоних директорів” Кінаха не всі червоні. Є й думаючі
Політрада ПППУ ухвалила рішення порадити нардепам приєднатися до Януковича. Проте, не всі цього бажають.

Політична Рада Партії промисловців та підприємців України розглянула суспільно-політичну ситуацію в країні, зокрема, стан справ у Верховній Раді України, та місце ПППУ в політичних процесах, які відбуваються в країні. Прийнято рішення рекомендувати народним депутатам від Партії ППУ розглянути питання щодо можливого приєднання до коаліції.

Про це сказав народний депутат, член фракції “Наша Україна” Микола Оніщук.

“Наголошую - це рекомендоване рішення, тобто воно не є обов’язковим”, - зазначив депутат. - Питання приєднання до політичних блоків чи виходу з блоків може вирішити виключно з’їзд Партії, що запланований на кінець травня - початок червня.”

“Тому кожен народний депутат-член ПППУ визначатиметься самостійно, - заявив Оніщук. - Процес осмислення триває, є народні депутати, які схильні перейти (в “антикризову коаліцію – ред.), а є які такі, котрі поки що не вбачають можливості такого кроку. На цей час немає жодного формалізованого рішення”.

Оніщук наголосив, що прізвища народних депутатів, які не бажають виходити з фракції «Наша Україна», стануть відомі найближчим часом.

“Я особисто схиляюся підтримати Главу держави, тобто хочу залишитися у фракції «Наша Україна», - зазначив народний депутат.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.