Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З кандидатів в Антикорупційне бюро України вимагають хабар у особливо великих розмірах

Скандал 8449 переглядів

Опубліковано - 5.12.2014 19:12 | Всі новини | Версія для друку

З кандидатів в Антикорупційне бюро України вимагають хабар у особливо великих розмірах
З кандидатів в Антикорупційне бюро України вимагають хабар у особливо великих розмірах
За право бути прийнятим на роботу в Антикорупційне бюро з силовиків вимагають по сто тисяч доларів, обіцяючи, що їх вдасться “відбити” за півроку.

Про це написав журналіст, головний редактор львівської газети "Ратуша" Микола Савельєв з посиланням на свої джерела.

"Знайомий силовик вирішив, що його кар’єрний ріст дійшов межі. Він вирішив піти вище і стати незламним бійцем Антикорупційного бюро. Націона́льне антикорупці́́йне бюро́ України — правоохоронний орган з широкими силовими повноваженнями, на який покладається попередження, виявлення, припинення та розкриття корупційних злочинів. Він почав шукати виходи на Київ. І знайшов", - написав Савельєв.

За його словами, з кандидатів на роботу в АБ вимагають по сто тисяч доларів, що удвічі більше за суму, яку вимагали у вересні.

"А тепер - сенсація. За право вступити в стрункі лави цього бюро, яке матиме 700 з хвостиком співробітників і надзвичайно великі повноваження, з оперативника зажадали 100 000 доларів США (СТО ТИСЯЧ ДОЛАРІВ США!!!!!!!) Пообіцявши, що ЗА ПЕРШИЙ КВАРТАЛ він як мінімум половину відіб’є! Ще у вересні така можливість стати лицарем непідкупності коштувала лише 50 тисяч доларів США!!!!!!!!!", - написав журналіст (орфографію збережено - ред.).

За його словами, він перевірив інформацію за всіма наявними каналами і вона підтвердилась.

"З убозівців, есбеушників, вдзбезників, податківців - усіх, хто прагнув в АБ ВИМАГАЮТЬ БАБЛО!!!!!!!!!!!!!!. Не хочу тут всує згадувати Небесну сотню і загиблих та покалічених мужиків в АТО, але наразі крім БУДЬТЕ, ГАДИ, ПРОКЛЯТІ!!!! в мене інших слів нема. Відчуваю - видихаюсь. Чи буде цій прірві кінець?", - пише Савельєв.

Згідно з даними сайту АБУ, "В ”АБУ” приймаються особи, які досягли 18 років, знають та розуміють статут, бажають прийняти участь у боротьбі з корупцією, розраховують на підтримку Антикорупційного Бюро України у разі порушення їх прав. Особа вирішує сама: бути їй членом Організації з отриманням сертифіката членства та мати захист організації чи стати працівником структурних підрозділів з отриманням посвідчення і певними правами в боротьбі з корупцією. Кандидати у члени “АБУ” подають на затвердження: Заяву – Угоду про вступ до АБУ. Громадські об’єднання мають можливість підписати з нами Асоціаційну Угоду про співпрацю".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.