Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Аксьонов вважає анексію Криму “демократичним актом”

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 7295 переглядів

Опубліковано - 16.03.2015 13:16 | Всі новини | Версія для друку

Аксьонов вважає анексію Криму “демократичним актом”
Аксьонов вважає анексію Криму “демократичним актом”
Невизнаний Києвом прем’єр-міністр анексованого Криму Сєргєй Аксьонов в інтерв’ю BBC заявив, що півострів “повернувся” до своєї історичної батьківщини Росії і вже ніколи не буде частиною України.

За словами пана Аксьонова, анексія півострова Росією рік тому була "демократичним актом".

"Я можу вас запевнити, що ніхто нічого не захоплював, - сказав він кореспонденту ВВС Джону Сімпсону. - Це був вибір кримчан. Ніщо не може відбутися без підтримки місцевого населення, тому це був не акт агресії, а реальний демократичний акт".

"Це головна помилка й омана західних лідерів. Люди дезінформовані засобами масової інформації, і не в змозі скласти точну картину того, що відбулося минулого року в Криму", - заявив Сєргєй Аксьонов.

Росія анексувала Крим у березні 2014 року після так званого референдуму, який відбувався всупереч українському законодавству.

Анексію півострова не визнали ані Україна, ані світова спільнота. Після анексії країни Заходу застосували санкції щодо Росії та громадян України, які брали участь в анексії.

"Правильне рішення"

Пан Аксьонов також виступив на захист дій російського президента Путіна щодо Криму, заявивши, що російський лідер постав перед проблемою вибору - захистити населення Криму чи віддати його "українським націоналістам".

"Я вважаю, що його рішення було правильним. І це рішення не було ухвалене перед Новим роком, ніхто не втручався у внутрішню політику України. Я ухвалив би таке ж рішення, як і він", - наголосив так заний кримський прем’єр.

Напередодні російське телебачення показало документальний фільм, в якому президент Росії Владімір Путін заявив, що він був готовий застосувати ядерну зброю під час анексії.

"Ми готові були це зробити (Привести в бойову готовність ядерні сили. - Ред.). Я ж розмовляв з (Західними. - Ред.) колегами і говорив їм, що це (Крим. - Ред.) - наша історична територія, там проживають російські люди, вони опинилися в небезпеці, ми не можемо їх кинути ", - цитує пана Путіна сайт Всеросійської державної телерадіомовної компанії (ВДТРК).

Сам же пан Путін не з’являвся на публіці з 5 березня. Втім, Кремль спростовує чутки про те, що президент може бути хворий чи навіть мертвий.

У понеділок Владімір Путін має зустрітися з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим у Санкт-Петербурзі.

Прес-служба пана Атамбаєва підтвердила, що він вже прибув на зустріч з паном Путіним.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.