Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гучна справа про заборону КПУ застрягла в нетрях бюрократичної системи

Скандал 7188 переглядів

Опубліковано - 30.03.2015 15:09 | Всі новини | Версія для друку

Гучна справа про заборону КПУ застрягла в нетрях бюрократичної системи
Гучна справа про заборону КПУ застрягла в нетрях бюрократичної системи
У Міністерстві юстиції України переконані, що зняття з розгляду справи про заборону КПУ можна розцінювати виключно як затягування судового процесу через процесуальні процедури.

За повідомленням прес-служби Мінюсту, справу про заборону Комуністичної партії України, яку сьогодні мав розглядати Київський окружний адміністративний суд, було передано на розгляд до Київського апеляційного адміністративного суду.

Представники Київського окружного адмінсуду пояснили це рішення тим фактом, що представники КПУ подали апеляційну скаргу щодо скасування ухвали Окружного адміністративного суду міста Києва про передачу адміністративної справи.

У міністерстві зауважують, що ухвалою Київського апеляційного адмінсуду від 12 березня апеляційні скарги представників КПУ на цю ухвалу вже були повернуті заявникам через їх відкликання.

Справа за позовом Мін’юсту до КПУ про заборону діяльності політичної партії була призначена до розгляду сьогодні на 10:30, проте Окружний адміністративний суд Києва зняв з розгляду цю справу. Це було зроблено у зв’язку з тим, що адвокати КПУ подали апеляційну скаргу на ухвалу щодо підсудності.

Напереодні судді Окружного адміністративного суду міста Києва оголосили самовідвід у справі про заборону Комуністичної партії України.

У липні міністр юстиції України Павло Петренко подав до суду позов про заборону діяльності в Україні Комуністичної партії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.