Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Подвійні вибори: парламенту й Президента неможливі технологічно

Політика 5774 перегляди

Опубліковано - 2.04.2007 17:00 | Всі новини | Версія для друку

Подвійні вибори: парламенту й Президента неможливі технологічно
Подвійні вибори: парламенту й Президента неможливі технологічно
“Це здійснити неможливо, тому що існують різні строки призначення дострокових виборів, різні суб’єкти призначення і різні підстави для їх призначення. Тому, що б «регіоанали» не говорили – це здійснити просто нереально”. - вважає Юрій Ключковський.

Так прокоментував депутат Юрій Ключковський заяви “регіоналів” про те, що, у випадку оголошення президентського указу про розпуск парламенту, вони будуть ініціювати проведення одночасних парламентських та президентських виборів, повідомляє прес-служба НУ.

“За Конституцією - абсолютно різна природа підстав для проведення парламентських та президентських виборів”, - переконаний Ключковський.

“Причиною дострокових президентських виборів, за Конституцією, є неможливість виконувати обов’язки Главою держави з кількох причин - це особиста відмова, хвороба або смерть. А для дострокових парламентських виборів існують абсолютно інші підстави. Різниця полягає в тому, що існують абсолютно різні строки призначення цих виборів. Президентські призначаються протягом трьох місяців з моменту їх оголошення, а парламентські - протягом двох місяців. Це вимоги Конституції, і їх потрібно дотримуватися. Одночасно вибори технологічно здійснити неможливо”, - пояснив народний депутат.

Як повідомлялося раніше, КПУ та регіонали неодноразово заявляли, що у разі видання Президентом Указу про дострокове припинення повноважень народних депутатів, вони приймуть у парламенті Постанову про дострокові вибори Президента.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.