Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Порошенкко представив в.о. голови СБУ

Втрата 16729 переглядів

Опубліковано - 18.06.2015 23:23 | Всі новини | Версія для друку

Президент Порошенкко представив в.о. голови СБУ
Президент Порошенкко представив в.о. голови СБУ
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з керівним складом Служби безпеки України представив тимчасово виконуючого обов’язки Голови СБУ Василя Грицака, який раніше обіймав посаду першого заступника Голови Служби.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Президент зазначив, що не задоволений роботою СБУ щодо боротьби з корупцією та контрабандою. «Питання боротьби з контрабандою є прямою відповідальністю СБУ, і тут нема чим похвалитись. Сказати, що я вкрай незадоволений, – значить, нічого не сказати», – заявив Президент. «Дуже сподіваюся, що за декілька місяців з новим керівництвом Служби ми побачимо нову оцінку людей про відчутні успіхи СБУ, і вам завдання – до сьомого поту працювати над вирішенням цієї проблеми», – сказав Президент.

Також Глава держави піддав критиці роботу із забезпечення режиму перетину лінії зіткнення в зоні проведення АТО. Говорячи про проблему перепусток в зоні АТО, Президент зазначив: «Корупція в цій сфері відганяє Донбас від України з не меншим результатом, ніж російські багнети». Президент наголосив, що для нормальної людини перетин лінії має бути легкою і прозорою процедурою, а для бандитів та сепаратистів – надійним заслоном і пасткою, звідки не будуть мати шансів вирватись.

Президент наголосив, що у зв’язку з агресією Росії перед Україною нині постають нові виклики. «Російська Федерація змінила тактику дій», – сказав Глава держави. Так, якщо раніше Росія розраховувала на воєнні успіхи вздовж лінії зіткнення, то на сьогоднішній день, після того, як Україні вдалося значно підсилити ефективність і боєздатність Збройних Сил, були поставлені завдання активізувати підривну діяльність всередині України.

Президент зазначив, що Василь Грицак тривалий час працює в Службі безпеки, а в останній рік керував Антитерористичним центром при СБУ, створював Об’єднаний штаб Центрального управління Служби в зоні проведення антитерористичної операції, разом з військовими та нацгвардійцями – Сили спеціальних операцій. «Загартований, обстріляний, перевірений, досвідчений – переконаний, що ці Ваші якості дозволять СБУ виконати пріоритетні завдання, які поставлені та які випливають з чинного законодавства, із затвердженої Стратегії національної безпеки», – сказав Петро Порошенко, звертаючись до нового т.в.о. Голови Служби. Глава держави додав, що рішення про призначення керівника СБУ затверджує Верховна Рада, тому Василь Грицак має переконати в своїх здібностях народних депутатів.

Президент висловив впевненість у величезному потенціалі СБУ. За останні 16 місяців Служба змогла відродитися після того, як фактично була зруйнована минулою владою. «Пишаюся нашою фаховою і патріотичною СБУ, я довіряю СБУ. Довіряю чесним, порядним, професійним та ефективним офіцерам СБУ і знаю, що переважна більшість кадрового складу вірна присязі», – сказав Президент, побажавши подальших успіхів в роботі.

Василь Грицак запевнив, що усвідомлює покладену на нього величезну відповідальність. За його словами, прорахунки в роботі Служби є, але СБУ спроможна виконувати поставлені завдання. «Загрози ми знаємо і розуміємо. Головне завдання – через забезпечення стабільності всередині держави створити умови і побороти зовнішнього агресора. Для цього нам потрібна єдність, мудрість, надійність і вірність присязі», – заявив т.в.о. Голови Служби.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.