Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на сході України покращилася, але цього замало

Політика 7514 переглядів

Опубліковано - 6.11.2015 23:34 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на сході України покращилася, але цього замало
Ситуація на сході України покращилася, але цього замало
Міністри закордонних справ країн “Нормандської четвірки” на переговорах у Берліні відзначили прогрес у тому, що на сході України припинилося кровопролиття, однак закликало до більшого поступу у врегулюванні політичних питань.

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр, який був господарем зустрічі міністрів Павла Клімкіна, Сєргєя Лаврова і Лорана Фабіуса, сказав журналістам після завершення переговорів, що на зустрічі йшлося про те, як далі зміцнити перемир’я між силами українського уряду і сепаратистів.

"Ніхто не заперечував труднощів і перешкод на шляху політичного врегулювання, - цитує пана Штайнмайєра агентство Reuters. - У мене склалося враження, що учасники переговорів сьогодні працюють над тим, щоби подолати ці перешкоди".

За словами німецького міністра, ключовим у переліку перешкод було виведення важкої зброї включно з танками, артилерією і мінометами.

Франк-Вальтер Штайнмайєр висловив сподівання, що цей процес буде завершено до початку грудня.

Російський міністр Сєргєй Лавров раніше заявив, що виконання мінських угод, найімовірніше,затягнеться до наступного року.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.