Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рятувальники визволили із заметів сотні автомобілів

Стихія 15071 перегляд

Опубліковано - 19.01.2016 18:36 | Всі новини | Версія для друку

Рятувальники визволили із заметів сотні автомобілів
Рятувальники визволили із заметів сотні автомобілів
Рятувальники вивільнили із снігових заметів понад 1 тис. 800 транспортних засобів та надали допомогу 3 тис. 700 особам.

На території областей, де 17-19 січня спостерігалося погіршення погодних умов (Харківська, Одеська, Полтавська, Дніпропетровська, Миколаївська, Кіровоградська), триває ліквідація наслідків негоди.

Підрозділами ДСНС України в цілодобовому режимі організовано чергування техніки підвищеної прохідності на основних автошляхах держави для оперативного вивільнення людей із транспортних засобів, які потрапили в снігові перемети, їх транспортування до пунктів обігріву, найближчих населених пунктів.

Про це повідомив Голова ДСНС України Микола Чечоткін.

«Протягом 18-19 січня проведено евакуацію із снігових заметів понад 1 тис. 800 транспортних засобів та надано допомогу 3 тис. 700 особам. Незважаючи на складну ситуацію Урядом, органами влади та службами цивільного захисту не допущено виникнення надзвичайних ситуацій, утворення на дорогах масштабних транспортних заторів та обмороження і загибелі людей, - сказав Микола Чечоткін.

Голова ДСНС України зазначив, що аварійними бригадами обленерго проводяться роботи по відновленню електропостачання 284 населених пунктах у 8 областях України (Херсонська, Миколаївська, Одеська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Сумська, Черкаська та Київська). Крім того, у 5 областях (Полтавській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській) введено часткове обмеження руху для великовантажного транспорту, на автомобільних дорогах Миколаївської та Одеської областей рух автомобільного транспорту закрито.

Всього до ліквідації наслідків негоди на автошляхах загального користування та за межами населених пунктів залучено 2 тис. 69 чол. та 1 тис. 789 од. техніки, у тому числі від ДСНС – 719 чол. і 199 од. техніки, від Укравтодору – 1125 чол. і 1507 од. техніки та від Укренерго – 225 чол. та 83 од. техніки.

Для ліквідації наслідків ускладнення погодних умов в містах та населених пунктах України залучено 25 тис. 400 чол. та 3 тис. 842 од. комунальної техніки, 1 тис. 941 од. додаткової техніки.

За даними Укргідрометцентру, 20 січня у східних областях та на півночі Лівобережжя спостерігатиметься невеликий сніг, слабка хуртовина; на решті території країни без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно західний, 5-10 м/с, на Лівобережжі окремі пориви 15-20 м/с.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Стихія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.