Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Кримнаш»: окупаційна влада дала автовласникам ще 10 днів на перереєстрацію

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 6942 перегляди

Опубліковано - 1.04.2016 13:34 | Всі новини | Версія для друку

«Кримнаш»: окупаційна влада дала автовласникам ще 10 днів на перереєстрацію
«Кримнаш»: окупаційна влада дала автовласникам ще 10 днів на перереєстрацію
У підконтрольному Росії ДІБДР Криму попереджають, що з 1 квітня автомобілістам на півострові дають ще 10 днів на перереєстрацію авто і заміну українських номерів на російські. Тим, хто не встигне зробити це у встановлений термін, загрожує штраф.

Про це заявив в ефірі радіо «Россия сегодня» начальник Управління ДІБДР по Криму Анатолій Борисенко, повідомляє «Крим реалії».

«З моменту, коли співробітник ДПС зупиняє транспортний засіб і виносить постанову, у людини є 10 днів для перереєстрації транспортного засобу. Якщо вона не скористається цим правом, то на 11 день до нього буде застосовано адміністративне грошове стягнення в розмірі від 500 до 800 рублів, якщо його зупинять на автодорозі», – сказав він.

В анексованому Росією Криму спостерігається ажіотаж у зв’язку з вимогою до 1 квітня замінити реєстраційні документи та номери на автомобілі з українських на російські. Через масштабні черги нинішня прокуратура Криму зажадала від МРЕВ працювати й ночами.

Як запевняє російська влада Криму, заміну проводять у восьми структурних підрозділах МРЕВ ДАІ МВС Криму – в Сімферополі, Ялті, Керчі, Феодосії, Євпаторії, Красноперекопську, Джанкої та Білогірську.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.