Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Розпочався арбітражний процес “Ощадбанк” проти РФ

Правосуддя 10550 переглядів

Опубліковано - 11.05.2016 22:41 | Всі новини | Версія для друку

Розпочався арбітражний процес “Ощадбанк” проти РФ
Розпочався арбітражний процес “Ощадбанк” проти РФ
“Ощадбанк” отримав повідомлення Постійної палати арбітражного суду про те, що арбітражний трибунал у справі “Ощадбанку” проти Російської Федерації сформовано.

Про це йдеться у повідомленні банку.

"Арбітрами виступають: Суддя Чарльз Н. Брауер, призначений "Ощадбанком", пан Уго Перескано Діаз, призначений спеціальним визначеним Арбітражним судом компетентним органом через відсутність з боку РФ дій щодо призначення судді у встановлені строки, та Девід А.Р. Вільямс (Королівський Радник), призначений за згодою двох спів арбітрів", - повідомляє прес-служба.

"Це наступний дуже важливий етап. Ощадбанк має намір активно та без зволікань підтримувати свої вимоги, щоб домогтися справедливості та здійснення правосуддя за незаконне знищення своїх інвестицій в Криму, а також інформуватиме про перебіг справи протягом її розгляду", - наголосив голова правління банку Андрій Пишний.

"Банк буде використовувати всі способи захисту, доступні йому відповідно до національного та міжнародного права", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, 18 січня "Ощадбанк" подав повідомлення про арбітражний розгляд проти Росії згідно з Арбітражним регламентом Комісії ООН з права міжнародної торгівлі 1976 року
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.