Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Москві уточнили, де і в якій якості бачать місію ОБСЄ на Донбасі

Імперія «Совок» 5102 перегляди

Опубліковано - 24.05.2016 17:01 | Всі новини | Версія для друку

У Москві уточнили, де і в якій якості бачать місію ОБСЄ на Донбасі
У Москві уточнили, де і в якій якості бачать місію ОБСЄ на Донбасі
У Кремлі вважають, що озброєні представники ОБСЄ мають бути розміщені на лінії розмежування на Донбасі, а не на кордоні РФ і України.

Про це журналістам сказав прес-секретар російського президента Дмітрій Пєсков, коментуючи сьогоднішню телефонну розмову між президентом України Петром Порошенком, президентом Франції Франсуа Олландом, канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Росії Владіміром Путіним.

«Йдеться про лінію розмежування. Тут важлива згода ополченців. Важлива згода представників Донбасу, і перед тим, як формалізувати якесь спільне розуміння, потрібно досягти цього розуміння», - сказав він.

Крім цього, відповідаючи на запитання УНІАН, чи йдеться виключно про лінію розмежування, чи, в тому числі, про неконтрольовану ділянку кордону РФ і України, Пєсков наголосив: «Йдеться про лінію розмежування – лінію, яка проходить між силами повстанців і Збройними силами України».

«У Мінських домовленостях все написано щодо контролю над кордоном і черговість теж прописана, тому тут нема чого обговорювати. Там підписи стоять і України, всієї «нормандської четвірки», - додав Пєсков.

Як повідомлялося раніше, сьогодні вночі Порошенко, Олланд, Меркель і Путін провели телефонну розмову.

Згідно з повідомленням прес-служби президента України, лідери країн «нормандського формату» підтримали необхідність розгортання поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі.

«Керівники України, Франції, Німеччини і Росії висловили підтримку розгортання поліцейської місії ОБСЄ на Донбасі і почали консультації з цього питання», - повідомляли у прес-службі.

Разом з тим, з прес-службі Кремля за підсумками телефонної розмови лідерів країн повідомлялося, що «відзначено важливість суворого дотримання режиму перемир’я, підвищення ефективності діяльності в зоні конфлікту Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ шляхом надання їй додаткових повноважень, а також зміцнення Спільного центру з контролю і координації».

Сьогодні Пєсков заявив, що РФ підтримує діяльність на Донбасі моніторингової місії ОБСЄ, а не поліцейської.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.