Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тарифи на тепло подвоїли

Влада 6824 перегляди

Опубліковано - 9.06.2016 13:02 | Всі новини | Версія для друку

Тарифи на тепло подвоїли
Тарифи на тепло подвоїли
Нацкомісія з питань регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) ухвалила рішення про підвищення тарифів на опалення та постачання гарячої води населенню вдвічі.

Про це стало відомо 9 червня під час засідання НКРЕКП.

Нові ціни установлено з 1 липня.

«Чинний середньозважений тариф на тепло для населення становить 534 грн за 1 Гкал, з 1 липня середньозважений тариф встановлюється на рівні 1043 грн за 1 Гкал (зростання складе 95,3% - Ред.)», - зазначив керівник профільного управління НКРЕКП під час обговорення питання.

Він додав, що збільшення відбувається за рахунок зростання паливної складової (на 474 грн/Гкал), тарифу на електроенергію (13 грн/Гкал) і заробітних плат (9 грн/Гкал).

За його словами, коригування паливної складової пов’язане з рішенням уряду про зміну тарифу на газ, який використовується під час виробництва тепла для населення. Якщо раніше на паливо доводилося 400 грн у вартості 1 Гкал тепла (75% вартості), то з 1 липня ця цифра становить 874 грн (84% вартості).

Також у комісії висловили упевненість, що затверджена урядом ціна газу для теплокомуненерго на рівні 4942 грн за 1 тис. куб. м є найнижчою на ринку, оскільки моніторинг за чотири місяці поточного року показав, що промисловість купувала газ за ціною від 5433 грн за 1 тис. куб. м до 6880 грн за 1 тис. куб. м.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.