Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські бойовики збільшили активність

Війна з Росією (АТО) 8743 перегляди

Опубліковано - 11.07.2016 12:25 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські бойовики збільшили активність
Ситуація на фронті: російські бойовики збільшили активність
За минулу добу ворог значно активізувався по всій лінії розмежування. Російські окупаційні війська 94 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Найбільше, 48 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку. Із забороненої Мінськими угодами 152 мм артилерії противник бив по наших укріпленнях у Новгородському, а з 122 мм самохідних установок – у Миколаївці Другій. 120 мм міномети окупантів накривали позиції наших бійців у Майорську, Пісках, Авдіївці, Новгородському і Троїцькому.

Вночі 11 липня 2016 року в районі Троїцького ворожа диверсійно-розвідувальна група чисельністю до 23 осіб пішла в наступ на позиції ЗС України та вступила у бій з нашими військовими. В результаті професійних дій бійців АТО основна група ДРГ відступила, залишивши трьох своїх поранених. Один з них, уродженець Омська Натан Цакиров, від вогнепального поранення загинув.
Українські військові медики евакуювали полонених, надали їм першу медичну допомогу та направили в медичну частину.

На Маріупольському напрямку ворог 29 разів порушував режим припинення вогню. Зокрема, зі 120 мм мінометів обстріляв українські опорні пункти в Талаківці, Водяному, Новогригорівці та Мар’їнці. Міномети калібру 82 мм противник застосував поблизу Широкиного, Красногорівки, Гнутового та Мар’їнки.

Також, на Донеччині російські окупанти вели вогонь з гранатометів, бронетехніки, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Луганщині ворог 17 разів вів як хаотичний так і прицільний вогонь з різних видів зброї. 16 снарядів із забороненої 122 мм артилерії противник випустив по наших позиціях у Новоолександрівці та 14 у Новозванівці.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.