Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: сьогодні - 20 обстрілів, за минулу добу - 70

Війна з Росією (АТО) 9852 перегляди

Опубліковано - 21.07.2016 19:44 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: сьогодні - 20 обстрілів, за минулу добу - 70
Ситуація на фронті: сьогодні - 20 обстрілів, за минулу добу - 70
Сьогодні з опівночі та упродовж дня ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною. Зафіксовано 20 ворожих обстрілів позицій української армії.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зокрема на Донецькому напрямку, порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська із 120 мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів били по захисниках Авдіївки. Міномети калібру 82 мм ворог застосував у Майорську та Пісках, а великокаліберні кулемети – в районі Троїцького та Нижнього Лозового.

На Маріупольському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, зенітних установок та стрілецької зброї супротивник двічі вів вогонь по Красногорівці, а згодом – задіяв танк. Також, з гранатометів окупанти стріляли по наших укріпленнях у Гнутовому, з великокаліберних кулеметів під Мар’їнкою та стрілецької зброї – поруч Павлополя.

На Луганщині з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляна Станиця Луганська. Також гранатомети ворог застосував під Новозванівкою.

За минулу добу російські окупаційні війська 70 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО.

Найбільше, 33 обстріли, зафіксовано на Донецькому напрямку. Із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії противник бив по Авдіївці, Семигір’ї, Кодемі та Кам’янці, а з 120 та 82 мм мінометів – по Дачі, Новгородському, Зайцевому та Авдіївці. Також, міномети калібру 82 мм окупанти застосували по наших захисниках у Майорську і Троїцькому. З гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог стріляв по наших укріпленнях в Авдіївці, Новгородському, Луганському та Зайцевому.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 31 випадок порушення режиму припинення вогню. Зокрема, зі 122 мм самохідних установок та 120 мм мінометів обстріляні наші опорні пункти у Водяному і Талаківці. Крім цього, міномети калібру 120 та 82 мм ворог задіяв у Широкиному та Красногорівці, а біля Мар’їнки та Гнутового - активізувалися ворожі снайпери. Також, на Донеччині окупанти використовували бронетехніку, гранатомети, великокаліберні кулемети, зенітні установки та стрілецьку зброю.

На Луганщині ворог 6 разів обстрілював українських армійців з гранатометів та стрілецької зброї у Новоолександрівці та Станиці Луганській.




Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.