Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі вже перекроїли «нормандську четвірку» на «московську трійку»?

Імперія «Совок» 5229 переглядів

Опубліковано - 11.10.2016 13:51 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі вже перекроїли «нормандську четвірку» на «московську трійку»?
У Кремлі вже перекроїли «нормандську четвірку» на «московську трійку»?
Посол Росії у Франції Алєксандр Орлов заявляє, що лідери країн «нормандської четвірки» зустрінуться 19 жовтня у Берліні.

«Меркель запросила трьох лідерів «нормандського формату» зустрітися за вечерею.Вона пройде увечері 19 жовтня в Берліні», – сказав російський дипломат у ефірі радіостанції Europe1.

В Адміністрації президента України зустріч поки що не анонсували.

Напередодні повідомлялося про можливість такої зустрічі, проте речник Кремля Дмітрій Пєсков це не підтвердив, зазначивши, що підготовка до зустрічі триває, але терміни її поки що не визначено.

У вересні міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро сказав, що керівники МЗС України, Франції й Німеччині готують саміт у «нормандському форматі» на найвищому рівні. Перед цим в Кремлі заявили, що зустріч у «нормандському форматі» може відбутися тільки тоді, коли будуть реальні питання» для обговорення.

У «нормандському форматі» – зустрічі представників України, Росії, Німеччини та Франції – обговорюються питання врегулювання конфлікту на Донбасі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.