Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: інтенсивність вогню зростає

Війна з Росією (АТО) 7163 перегляди

Опубліковано - 26.10.2016 23:16 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: інтенсивність вогню зростає
Ситуація на фронті: інтенсивність вогню зростає
Протягом дня в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 28 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку відбулось 19 обстрілів. В районах Широкіного, Талаківки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки і Водяного обстріли сил АТО тривали з мінометів калібрів 82мм та 120мм, а вогонь ворожих снайперів відмічено неподалік Мар’їнки і Старогнатівки.

На Донецькому напрямку окупанти 5 разів порушували режим тиші. В бік підрозділів Збройних сил України біля шахти Бутівка окупанти стріляли з гранатометів, а в районі Авдіївки використали одночасно кулемети великого калібру, гранатомети різних систем та міномети 120 калібру.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. В напрямку Кримського, Золотого, Новозванівки та Трьохізбенки проти українських підрозділів бойовики застосовували гранатомети, кулемети великого калібру, стрілецьку зброю.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

На Маріупольському напрямку відбулось 24 випадки порушення режиму припинення вогню. Кулемети великого калібру, гранатомети, стрілецьку зброю бойовики задіяли в районах Старогнатівки, Лебединського та Павлопіля, а у Водяному, Красногорівці, Гнутовому і Тарамчуку обстріли тривали з мінометів калібру 82мм. По укріпленнях Збройних Сил України в Широкіному противник вів вогонь з мінометів калібру 120мм, а в Мар’їнці окрім мінометів, було задіяно ворожих снайперів, кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку зафіксовано 5 провокацій проти сил АТО. В напрямку Станиці Луганської та Новоолександрівки окупанти відкрили вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, а по позиціях поблизу Богуславського – зі ствольної артилерії калібру 122мм.

На Донецькому напрямку обстріли продовжуються в Авдіївці. За вказаний період російсько-окупаційні війська проти захисників України 5 разів використовували різну зброю, зокрема міномети обох калібрів, гранатомети різних систем та кулемети.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.