Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Широкий політичний компроміс - це дострокові вибори. В цьому переконаий лідер НРУ

Політика 6284 перегляди

Опубліковано - 26.04.2007 14:38 | Всі новини | Версія для друку

Широкий політичний компроміс - це дострокові вибори. В цьому переконаий лідер НРУ
Широкий політичний компроміс - це дострокові вибори. В цьому переконаий лідер НРУ
Лідер НРУ Борис Тарасюк вважає, що Президент, видавши новий Указ діє у межах конституційних повноважень. Бо єдиним можливим компромісом політичних сил є проведення дострокових демократичних виборів.

Я особисто переконаний в тому, що нинішня Верховна Рада, а особливо її утворена в неконституційний аморальний спосіб більшість, не може висловлювати волю українського народу, оскільки цю волю фактично спотворено переходом на бік прихильників Януковича соціалістів та партії промисловців і підприємців”, - наголосив Голова НРУ Борис Тарасюк, повідомляє прес-служба.

„Єдиний політичний компроміс має включати в себе проведення дострокових виборів. Президент діє відповідно до свої конституційних повноважень. Враховуючи обставини – політичну корупцію, політичне крутійство, коли раптово хворіють члени Центральної виборчої комісії, що унеможливлює наявність кворуму, коли Уряд всупереч Конституції ігнорує Указ Президента про дострокові вибори – все це спонукало Президента по новому подивитись на нинішню ситуацію”, - зауважив Борис Тарасюк.

Коментуючи об’єднавчі процеси в патріотичному демократичному середовищі в контексті дострокових парламентських виборів, Голова НРУ Борис Тарасюк в прямому ефірі УР-1 зазначив наступне: „Враховуючи фактор часу, а саме Указ Президента про дострокові вибори до Верховної Ради, національно-демократичні сили утворили коаліцію „Рух-Українська правиця” в складі Народного Руху України, Української народної партії та Української республіканської партії „Собор”. Не виключаю, що коаліція національно-демократичних сил поповниться. Лишаємо відчиненими двері і для Народного Союзу Наша Україна».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.