Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Кримнаш». Суд заарештував трьох затриманих ФСБ «диверсантів» в Криму

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 6346 переглядів

Опубліковано - 10.11.2016 15:44 | Всі новини | Версія для друку

«Кримнаш». Суд заарештував трьох затриманих ФСБ «диверсантів» в Криму
«Кримнаш». Суд заарештував трьох затриманих ФСБ «диверсантів» в Криму
В анексованому Росією Криму Ленінський районний суд Севастополя заарештував на два місяці трьох раніше затриманих ФСБ так званих «членів диверсійної групи Міноборони України».

Засідання суду відбувалося у заритому режимі.

Наразі російські силовики не повідомляють імен затриманих. Проте раніше російський телеканал «Дождь» заявив, що серед затриманих є Дмитро Штибліков.

За словами брата затриманого, Олексія, з яким поспілкувався телеканал «Дождь», про причини затримання він не знає: силовики затримали самого Штиблікова і його дружину. Дмитро перебуває в севастопольській, а дружина – в сімферопольській прокуратурі.

Олексій Штибліков заявив «Дождю», що його брат колись служив в українській армії, але за п’ять-шість років до анексії Криму був уже військовим аналітиком. Він був одним з видавців військового аналітичного журналу, який був закритий навесні 2014 року, а також займався Чорноморським флотом. Саме за це, на думку Олексія Штиблікова, брат потрапив в якісь «списки підозрюваних».

У ФСБ Росії 10 листопада заявили, що напередодні в анексованому Севастополі були затримані «члени диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міністерства оборони України». Скільки саме людей затримали – у повідомленні не вказано.

Пізніше цю інформацію спростували в Міністерстві оборони України, назвавши її «фейком».

Це вже не перше повідомлення про затримання «українських диверсантів» від ФСБ Росії. У серпні російське відомство заявило, що затримала групу, яка готувала теракти на півострові. Влада України заперечує звинувачення Москви і називає їх «провокацією» російських спецслужб.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.