Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Резолюція Європарламенту спричинила нервову реакцію Путіна

Імперія «Совок» 5040 переглядів

Опубліковано - 23.11.2016 18:43 | Всі новини | Версія для друку

Резолюція Європарламенту спричинила нервову реакцію Путіна
Резолюція Європарламенту спричинила нервову реакцію Путіна
Президент Росії Владімір Путін заявив, що ухвалення резолюції Європарламенту про необхідність протидії пропаганді Росії й екстремістським угрупованням свідчить про «деградацію уявлень про демократію» на Заході.

Путін також привітав співробітників RT і Sputnik із «результативною роботою».

«Якщо таке рішення ухвалене, це говорить про те, що ми спостерігаємо абсолютно очевидну деградацію в політичному сенсі цього слова уявлень про демократію в західному суспільстві», – сказав Путін.

Він також заявив, що він розраховує на «перемогу здорового глузду» і сподівається, що «реальних обмежень для ЗМІ не буде».

23 листопада Європарламент ухвалив резолюцію щодо протидії пропаганді Росії й екстремістських ісламістських угруповань, зокрема «Ісламської держави» й «Аль-Каїди», спрямованої на країни Європейського союзу.

У резолюції, проект якої був внесений польським депутатом Анною Фотиґою, вказується, зокрема, що російська влада за допомогою «таких телеканалів, як RT, псевдо-новинних агентств, як Sputnik, тролів у соцмережах», намагається кинути виклик демократичним цінностям, розділити Європу, створити в жителів ЄС негативний образ його східних сусідів.

На підтримку резолюції виступили 304 депутати, проти були 179, ще 208 утрималися.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.