Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чекісти фактично визнали, що викрали громадянина України аби сфабрикувати пропагандистське судилище

Імперія «Совок» 5357 переглядів

Опубліковано - 7.09.2017 21:39 | Всі новини | Версія для друку

Павло Гриб - новий заручник режиму необільшовицької РФ
Павло Гриб - новий заручник режиму необільшовицької РФ
Управління ФСБ Росії по Краснодарському краї повідомило про тримання Павла Гриба, який зник після поїздки до Білорусі, у СІЗО в Краснодарі.

Про це ВВС Україна розповів керівник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

За словами дипломата, 19-річного українця затримали 25 серпня за звинуваченням у вчиненні злочину, відповідно до статті 205 Кримінального кодексу РФ - це тероризм.

24 серпня він поїхав до Гомеля на зустріч із дівчиною, з якою переписувався спершу у VK, а потім у Skype, і зник.

Білоруська влада визнала, що хлопець перетнув кордон республіки. Водій автобуса, за словами батька зниклого Ігора Гриба, підтвердив, що син вийшов на автовокзалі у Гомелі. Після цього його слід зник.

Білоруські правоохоронці кажуть, що серед затриманих його немає. Російська влада справу Павла Гриба досі ніяк не коментувала.

"Посольству України в Російській Федерації та Генеральному консульству України в Ростові-на-Дону доручено оперативно звернутися нотою до МЗС РФ і представництва МЗС РФ у Краснодарському краї з вимогою невідкладно забезпечити доступ українських консулів до затриманого громадянина України", - наголосив Василь Кирилич.

Дипломат додав, що українських консулів, які 31 серпня та 1 вересня прибули до управління ФСБ у Краснодарському краї, не допустили до затриманого Павла Гриба, що, за словами пана Кирилича, є грубим порушенням міжнародної конвенції щодо вимоги забезпечення права консула відвідати затриманого.

Родина Павла Гриба звернулась із заявою до Європейського суду з прав людини щодо дій Росії, які можуть загрожувати життю хлопця.

Також родичі вимагають у РФ забезпечити хлопцю доступ до медичного обслуговування, адже він потребує щоденного специфічного лікування через вроджене захворювання.

Хлопець має проблеми з кровообігом через синдром портальної гіпертензії. Кожен день перебування хлопця у СІЗО в неналежних умовах може бути фатальним для його життя, стверджують родичі.

Батько Павла Гриба служив в Україні прикордонником. Він розповідає, що син активно висловлювався у соцмережах щодо політичних питань. До ЗСУ чи добробатів не має стосунку, не їздив на Донбас та ніколи не виїздив за кордон.

За словами батька, у соцмережах син познайомився з дівчиною. Вона представилась патріоткою України з-під Сочі. Їй нібито було 17 років.

У них ніби зав’язались віртуальні романтичні стосунки й вони домовилися зустрітись у Білорусі.

Низка ЗМІ встигли поспілкуватися з дівчиною Тетяною, з якою нібіто мав зустрітися Павло Гриб. Вона вказує, що зустріч відбулась і тривала понад півгодини. Дівчина розповіла журналістам, що організувала зустріч під тиском ФСБ і що доля Павла їй невідома.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.