Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд арештував екс-міністра юстиції Лавриновича

Кримінал 6703 перегляди

Опубліковано - 15.09.2017 16:11 | Всі новини | Версія для друку

Суд арештував екс-міністра юстиції Лавриновича
Суд арештував екс-міністра юстиції Лавриновича
У п’ятницю, 15 вересня, Печерський районний суд Києва обрав екс-міністру юстиції України Олександру Лавриновичу запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів.

Відповідним рішенням суд задовольнив клопотання прокуратури, яка просила про арешт підозрюваного без будь-якої альтернативи.

Як повідомлялося рааніше, 6 вересня генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що Департаментом спеціальних розслідувань ГПУ розслідується справа Конституційного перевороту 2010 року, який привів до захоплення державної влади шляхом розширення у неконституційний спосіб повноважень президента України за рахунок звуження ролі та повноважень парламенту і уряду.

Крім того, раніше Генпрокуратура запідозрила колишнього міністра юстиції Олександра Лавриновича у розтраті бюджетних коштів на загальну суму 8,5 млн грн.

7 вересня стало відомо, що ГПУ вручила підозру екс-міністру юстиції Олександру Лавриновичу, а вже 14 вересня ГПУ подала до суду клопотання щодо запобіжного заходу колишньому посадовцю.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.