Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кремлю примарилася тотальна цензура в Україні

Імперія «Совок» 4491 перегляд

Опубліковано - 9.11.2017 22:01 | Всі новини | Версія для друку

Кремлю примарилася тотальна цензура в Україні
Кремлю примарилася тотальна цензура в Україні
У Міністерстві закордонних справ Росії заявляють, що новий український закон про умови проведення гастролів для громадян Росії свідчить про запровадження «режиму тотальної цензури».

Як вважає офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова, в Україні «набирає обертів черговий виток антиросійської істерики».

«Днями він (президент України Петро Порошенко – ред. ) підписав закон про гастрольну діяльність в Україні, відповідно до якого російським діячам культури можна буде демонструвати своє мистецтво в цій країні лише з благовоління «цінителів прекрасного» з СБУ. Таким чином, в Україні запроваджується режим тотальної цензури з боку нинішніх українських силовиків», – заявила Захарова.

7 листопада президент України Петро Порошенко підписав закон щодо особливостей проведення гастрольних заходів за участю громадян Росії. Документ, серед іншого, передбачає, що організатор гастролей у випадку, якщо їх учасником є громадянин держави-агресора, має не пізніше, ніж за 30 днів до дня проведення заходу подати до Служби безпеки України запит на отримання інформації про наявність або відсутність законних підстав для недопущення громадянина держави-агресора до участі в гастролях.

Відповідно до підписаного закону, СБУ протягом 10 днів після одержання запиту розглядає його та надає відповідь.

За інформацією Держприкордонслужби України станом на липень цього року, близько 70 артистів стали нев’їзними в Україну через підтримку окупації української території або відвідування цих регіонів в обхід офіційних прикордонних пунктів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.