Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держдума готує закон про санкції до американських ЗМІ

Імперія «Совок» 4708 переглядів

Опубліковано - 10.11.2017 14:37 | Всі новини | Версія для друку

Держдума готує закон про санкції до американських ЗМІ
Держдума готує закон про санкції до американських ЗМІ
Спікер Держдуми Росії В’ячеслав Володін 10 листопада доручив комітету з інформаційної політики нижньої палати російського парламенту підготувати «дзеркальну відповідь на утиски Вашингтоном телеканалу RT» (відомого раніше як Russia Tuday – ред.).

Віце-спікер Держдуми Петро Толстой заявив, що це буде закон, який прирівняє американські ЗМІ, що працюють у Росії, до іноземних агентів.

9 листопада головний редактор фінансованого державою російського телеканалу RT Маргарита Симоньян повідомила, що телеканал все-таки буде реєструватися в США як іноземний агент, але оскаржить цю вимогу в суді.

Американська влада цю заяву телеканалу не коментувала, а офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова попередила, що Москва перейде до «практичної фази введення в дію відповідних заходів» вже наступного тижня.

У Раді федерації Росії в останній місяць кілька разів обговорювалося питання про блокування на території Росії іноземних ЗМІ, зокрема Радіо Свобода і «Голосу Америки», нібито за порушення ними російського законодавства.

Президент медіакорпорації Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода Том Кент у відповідь на це заявляв, що RT поширює свої програми в США через кабельне телебачення, тоді як Радіо Свобода таких можливостей у Росії не має. Він також зазначив, що журналістів Радіо Свобода переслідували і навіть били в Росії, їхні акредитації анулювалися – в той час як у США нічого подібного стосовно представників російського телеканалу не відбувалося.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.