Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В ОБСЄ не виключають активізації бойових дій

Війна з Росією (АТО) 5057 переглядів

Опубліковано - 24.11.2017 10:45 | Всі новини | Версія для друку

В ОБСЄ не виключають активізації бойових дій
В ОБСЄ не виключають активізації бойових дій
В ОБСЄ застерігають від нової ескалації ситуації на Донбасі. По замерзлій землі легше перевозити важку зброю, зазначає перший заступник голови СММ ОБСЄ Александер Гуґ.

Конфлікт на Донбасі може різко загостритися взимку, застерігає перший заступник голови спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ на Донбасі Александер Гуґ.

"Коли земля взимку замерзне, на жаль, буде ще легше перевозити важку зброю", - заявив він у інтерв’ю виданням німецької медіагрупи Funke, оприлюдненому у п’ятницю, 24 листопада.

Протягом минулих тижнів кількість порушень режиму припинення вогню постійно зростала, констатував Гуґ. На деяких ділянках майже 500-кілометрової лінії зіткнення сторони конфлікту стоять так близько, що можуть бачити одне одного, нагадав він. На Донбасі знову і знову застосовуються танки, артилерійська зброя та реактивні системи залпового вогню, додав він.

Напередодні, 23 листопада, Александер Гуґ зустрівся з ватажком самопроголошеного утворення "ДНР" Олександром Захарченком у Донецьку. Він обговорив із ним питання безпеки спостерігачів місії та тривале невиконання мінських домовленостей.

Гуґ наголосив, що свобода пересування патрулів місії, зокрема доступ до неконтрольованих ділянок кордону України з РФ, досі обмежена в районах, які контролюються бойовиками Захарченка. Лише в листопаді на Донеччині таких випадків було щонайменше 23, вказано в повідомленні СММ ОБСЄ на Facebook.

За добу 23 листопада на Донбасі загинули п’ятеро українських військових. Ще четверо поранені, повідомив прес-центр штабу АТО вранці 24 листопада. Київ посилив заходи безпеки в зоні конфлікту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.