Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Івано-Франківщині реалізували найбільший туристичний проект

Туризм Регіон: Івано-Франківська область 10854 перегляди

Опубліковано - 29.11.2017 04:00 | Всі новини | Версія для друку

На Івано-Франківщині реалізували найбільший туристичний проект
На Івано-Франківщині реалізували найбільший туристичний проект
В рамках проекту, зокрема, був створений туристичний веб-портал, промо-продукція, створено інформаційний центр.

Найбільший в історії області туристичний грантовий проект реалізовують на Івано-Франківщині. Як повідомили в прес-службі Івано-Франківської обласної державної адміністрації, проміжні підсумки проекту "Івано-Франківська область – край для туризму" були презентовані під час конференції.

За інформацією прес-служби, Івано-Франківська облдержадміністрація стала одним з переможців першого конкурсу програм в рамках проекту ЄС "Підтримка політики регіонального розвитку в Україні" в 2014 році. На реалізацію туристичного проекту ЄС виділив 600 тисяч євро – загальна сума проекту "Івано-Франківська область – край для туризму" склала понад 765 тисяч євро.

Начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції та інвестицій облдержадміністрації Віталій Передерко, представив результати проекту.

Так, за його словами, в рамках проекту були проведені аналітичні та соціологічні дослідження соціально-економічного потенціалу туристичної галузі; розроблена комплексна регіональна цільова програма розвитку туризму в області на 2016-2020 роки; проведена категоризація туристичних садиб області; було проведено ряд навчальних тренінгів і семінарів.
Крім того, за час реалізації проекту в Івано-Франківську з’явився обласний центр розвитку туризму; в місті Галичі і селі Ільці Верховинського району почали облаштовувати візит-центри (центри гостинності). Візит-центри будуть складатися з туристично-інформаційного центру, кінотеатру, конференц-зали для проведення різних туристичних заходів, приміщення для короткострокового відпочинку автотуристів.
Також частина виділених коштів пішла на виготовлення і установку більше 35 туристично-інформаційних стендів на території області, створення туристичного веб-порталу; презентацію туристично-рекреаційного потенціалу області більш ніж на 10 всеукраїнських і регіональних виставках і виготовлення друкованої промоційної продукції.

У прес-службі Івано-Франківської ОДА підкреслили, що реалізація завдань проекту буде продовжена поза нею і, таким чином, область забезпечить його стійкість і сталість розвитку туризму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.