Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США вчергове посилили санкції проти Росії у зв’язку з її діями в Україні

Світ навколо нас 4672 перегляди

Опубліковано - 29.11.2017 19:50 | Всі новини | Версія для друку

США вчергове посилили санкції проти Росії у зв’язку з її діями в Україні
США вчергове посилили санкції проти Росії у зв’язку з її діями в Україні
США підвищили поріг для заборонених операцій з російськими борговими інструментами, ще більше ускладнивши можливість залучення фінансових ресурсів для російських підприємств фінансового та енергетичного секторів, які перебувають в санкційному переліку США.

Про це повідомляє Офіс контролю за іноземною власністю (OFAC) Міністерства фінансів США.

Секторальні санкції було введено проти фінансового сектору та енергетичного сектору Росії в березні 2014 року через дії Росії в Україні.

Теперішні зміни до Директиви 1, яка регулює санкції стосовно фінансового сектору Росії та Директиви 2, в якій йдеться про санкції стосовно енергетики Росії, стосуються угод з надання, фінансування та інших операцій з борговими інструментами, випущеними після 28 листопада 2017 року компаніями, які перебувають в санкційному переліку США.

Якщо раніше були заборонені операції з борговими інструментами зі строком більше 30 днів для фінансового сектору та 90 днів для визначених компаній, що працюють в сфері енергетики Росії, то тепер цей поріг становитиме 14 та 60 днів, відповідно.

Виступаючи з промовою в аналітичному центрі США Wilson Center 28 листопада держсекретар США Рекс Тіллерсон наголосив на незмінності політики санкцій.

"Війна в Україні, – сказав Тіллерсон, – залишається основною та тривалою перепоною до нормалізації відносин США та Росії".​

Тіллерсон підкреслив, що “Сполучені Штати і Європа стояли пліч-о-пліч з 2014-го року, відповідаючи на російську агресію скоординованою політикою санкцій". Він наголосив, що санкції залишатимуться в силі, поки Росія не поверне назад дії, які до них призвели.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.