Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Порошенко вважає неприпустимим тиск на ЗМІ

Влада 5748 переглядів

Опубліковано - 4.12.2017 14:55 | Всі новини | Версія для друку

Президент Порошенко вважає неприпустимим тиск на ЗМІ
Президент Порошенко вважає неприпустимим тиск на ЗМІ
Президент України Петро Порошенко відреагував на акцію протесту біля телеканалу NewsOne та наголосив, що будь-який тиск на засоби масової інформації є неприпустимим.

Про це він у понеділок, 4 грудня, написав на своїй сторінці в Facebook.

"Будь-який тиск на засоби масової інформації, а тим більше їх блокування – неприпустимі. Так само неприпустимими є спроби виправдовувати дії країни – агресора проти України, підігрування російській пропаганді, в тому числі і в таких питаннях як оцінка Революції Гідності", – написав він.

За словами президента, відповідні дії є реакцією на бездіяльність тих органів, які повинні оперативно реагувати, зокрема Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Як повідомлялося раніше, 3 грудня в Києві невідомі в камуфляжі і балаклавах заблокували телеканалу NewsOne, заявляючи, що не згодні з інформаційною політикою, яку проводить канал. Учасники акції вимагають від нардепа і власника телеканалу Євгена Мураєва вибачень за висловлювання про Революцію гідності, яку він назвав "державним переворотом влади". Також блокувальники вимагають від телеканалу змінити інформаційну політику щодо ситуації на сході країни.

Згодом, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав активістів припинити акцію, а власників і редакторів - не провокувати людей.

4 грудня поліція Києва не знайшли фактів правопорушень на місці проведення акції протесту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.