Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські окупанти ігнорують всі домовленості

Війна з Росією (АТО) 4392 перегляди

Опубліковано - 11.01.2018 09:40 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські окупанти ігнорують всі домовленості
Ситуація на фронті: російські окупанти ігнорують всі домовленості
Доба, що минула відзначилася певним загостренням ситуації у районі проведення АТО. Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати перемир’я і збільшили кількість та інтенсивність збройних провокацій, зокрема й із озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення.

Про це повідомив прес-центр АТО.

На Луганському напрямку, за темної пори, бойовиками були обстріляні з мінометів різних калібрів укріплення Збройних Сил України поблизу Троїцького. Особливу вогневу активність противник також виявляв у районі Світлодарської дуги. Зокрема, на підступах до Луганського агресор неодноразово, як удень так і ввечері, вів вогонь зі 120-ти і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів. Крім того, довкола Новолуганського півтори години ворог обстрілював наші позиції з гранатометів, кулеметів та мінометів різних калібрів.

Зважаючи на те, що в останньому випадку обстріли загарбників мали прицільний характер та несли безпосередню загрозу життю і здоров’ю українських воїнів, наші захисники були вимушені придушити вогневу активність окупантів із озброєння незабороненого Мінськими домовленостями.

На Донецькому напрямку противник порушував домовленості про припинення вогню з автоматичних станкових гранатометів біля Верхньоторецького та шахти Бутівка.

Загалом минулої доби зафіксовано 7 обстрілів сил АТО з боку бойовиків.

У одному випадку українські військові дали агресору адекватну відповідь.

На жаль, серед наших військовослужбовців знову є втрати. Під час виконання бойових завдань загинули троє українських воїнів, ще троє зазнали поранень, а один – отримав бойову травму.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким захисників, які віддали життя за Україну.




Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.