Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін піарнувся: запропонував забрати українську військову техніку, захоплену росіянами 4 роки тому

Імперія «Совок» 5075 переглядів

Опубліковано - 11.01.2018 23:56 | Всі новини | Версія для друку

2014 р. Спецназ ГРУ штурмує українські військові кораблі
2014 р. Спецназ ГРУ штурмує українські військові кораблі
Президент РФ Владімір Путін заявив, що українські кораблі в Криму “в жалюгідному стані”. Утім, за його словами, Росія може допомогти транспортувати їх в Одесу з анексованого півострова.

Російський президент Владімір Путін заявив, що Москва готова передати Україні бойову техніку останньої, яка залишається в Криму після виходу звідти Збройних сил України через анексію півострова росіянами у 2014 році.

"Ми готові передати військові кораблі Україні, авіаційну техніку, бронетехніку", - заявив Путін у Москві у четвер, 11 січня, повідомляє "Інтерфакс". За словами Путіна, українське обладнання перебуває "у жалюгідному стані", оскільки роками "ніким не обслуговувалося".

Президент РФ також заявив про готовність допомогти із транспортуванням кораблів до Одеси. Утім, додав він, "значний запас боєприпасів" не підлягає перевезенню, тому Москва пропонує Києву надіслати своїх фахівців для допомоги в їхній утилізації на місці.

Офіційний Київ ще не коментував заяву Путіна.

На початку 2017 року в командуванні Військово-морських сил України заявляли, що позиватимуться до міжнародних судів для отримання від РФ компенсації або повернення захоплених в Криму кораблів. За даними міноборони України, з анексованого Криму українському флотові досі не повернули 16 кораблів і суден, серед яких великий десантний корабель "Костянтин Ольшанський", корабель управління "Славутич", корвети "Тернопіль", "Луцьк", "Хмельницький", "Придніпров’я", а також субмарина "Запоріжжя". Київ також закидав Росії розбирання українських кораблів на запчастини для російського флоту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.