Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Російські хакери атакували військово-промислові компанії США

Світ навколо нас 4488 переглядів

Опубліковано - 7.02.2018 19:57 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Російські хакери атакували військово-промислові компанії США
Кібервійна. Російські хакери атакували військово-промислові компанії США
Російські хакери отримали доступ до даних великих компаній, які співпрацюють з Міністерством оборони США.

Про це повідомляє агентство Associated Press, посилаючись на дані власного розслідування. За повідомленням, атаки зазнали майже 90 співробітників, які працюють над створенням безпілотників, ракет і винищувачів.

Серед цілей атаки були компанії Boeing і Airbus, а також безліч менш великих фірм. Частина співробітників відкрили фальшиві листи хакерів. Яку саме інформацію вдалося вкрасти, невідомо. Але більшість проектів, якими займалися зламані компанії, були засекречені.

За даними Associated Press, до атаки причетна група Fancy Bear. Спецслужби США звинувачують її у втручанні в американські вибори в 2016 році і співпраці з Кремлем. Москва підтримку хакерів неодноразово заперечувала.

Експерти стверджують, що викрадені дані нібито можуть допомогти Росії в розробці безпілотників. В одній із компаній розповіли, що після атаки їм довелося переглянути підхід до передачі секретних даних.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.