Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У МЗС України очікували саме такої відповіді Кремля

Влада 5625 переглядів

Опубліковано - 30.03.2018 23:14 | Всі новини | Версія для друку

У МЗС України очікували саме такої відповіді Кремля
У МЗС України очікували саме такої відповіді Кремля
30 березня МЗС Російської Федерації повідомив, що тринадцять українських дипломатів мають залишити цю країну.

Про це заявило МЗС України.

Це очікуваний крок з боку Кремля, який вже тривалий час відверто демонструє світу порушення норм міжнародного права, вважає можливим вести агресивні неоголошені війни, втручатися у внутрішні справи суверенних країн, порушувати права і свободи громадян, в тому числі їх невід’ємне право на життя.

Нагадаємо, що нещодавно Україна вислала 13 російських дипломатів, які здійснювали у нашій державі діяльність, несумісну з дипломатичним статусом.

Це був жест солідарності з партнерами, відповідь на обґрунтовані підозри щодо відповідальності Росії за вчинення грубого порушення міжнародного права і режиму нерозповсюдження – застосування зброї масового ураження проти цивільного населення у мирний час. Слід особливо підкреслити, що це перший зухвалий випадок застосування хімічної зброї в Європі з часів Другої світової війни.

Трагедія Солсбері є продовженням агресивної політики Москви, спрямованої на порушення суверенітету іноземних держав та підриву міжнародного правопорядку.

Дії РФ свідчать, що її керівництво продовжує жити у помилковому світі ілюзій та вперто тримає лінію на самоізоляцію від цивілізованого світу.

Ми переконані у дієвості міжнародної солідарності у відповідь на постійні провокації та порушення РФ на міжнародній арені та закликаємо наших іноземних партнерів продовжувати скоординований тиск у вигляді практичних кроків, які обмежуватимуть можливості Кремля для продовження агресивних дій.

Україна вживає і буде й надалі вживати усіх заходів з метою протидії та запобігання системному та постійному втручанню, підривним діям РФ у справи України, у т.ч. шляхом оголошення персонами нон-грата осіб, підозрюваних у причетності до таких неправомірних дій.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.